Οι Φιγούρες
 
altΟι φιγούρες (Ακόλουθοι, Ιππότες, Ντάμες, Ρηγάδες) στη μικρή αρκάνα είναι συνήθως λίγο πιο ιδιαίτερες στην ερμηνεία καθώς ενδέχεται να αντιπροσωπεύουν:

1) Πρόσωπα
2) Καταστάσεις
3) Ιδιότητες

Σε γενικές γραμμές, αν τραβήξετε μία φιγούρα, τότε στις περισσότερες περιπτώσεις, αντιπροσωπεύει κάποιο πρόσωπο με τις ιδιότητες που περιγράφονται σε κάθε χαρτί.

Σε ανοίγματα περισσότερο συμβουλευτικά, οι φιγούρες μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ιδιότητες που είτε χρειάζεστε αυτήν την εποχή ή είτε που πρέπει να καταπολεμήσετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Επίσης, οι φιγούρες των Ακόλουθων και των Ιπποτών μπορούν να αντιπροσωπεύουν καταστάσεις που προκύπτουν άμεσα, όπως η άφιξη ειδήσεων και σημαντικών πληροφοριών ή ταξίδια, μετακινήσεις και συναντήσεις.

Τέλος, όταν οι φιγούρες εμφανίζονται σε θέση εμποδίου, ενδέχεται να σημαίνει είτε ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα που αντιπροσωπεύονται από τις φιγούρες στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σας, είτε ότι οι ιδιότητες που ενσαρκώνουν οι φιγούρες αυτές βλάπτουν το στόχο σας.

Το ποια ερμηνεία επιλέγεται κάθε φορά εμπίπτει στο ένστικτό σας. Μελετήστε τις ιδιότητες κάθε προσώπου όπως αυτό εμφανίζεται στη μικρή Αρκάνα ώστε να μπορείτε να το αναγνωρίσετε στο περιβάλλον σας αλλά και να επωφεληθείτε από την ποιότητά του και την ενέργεια που εισάγει στη ζωή σας.

Περισσότερα για την ερμηνεία κάθε φιγούρας μπορείτε να διαβάσετε στην ενότητα "Ερμηνείες".
 
 

ΒΙΒΛΙΟ ΤΑΡΟ

Βιβλίο Ταρό
Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο για τα Ταρό του GreekTarot.gr

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΡΟ

Μαθήματα Ταρό
Μαθήματα Ταρό Online
Μάθετε τα πάντα για τα Ταρό από την άνεση του σπιτιού σας!