Ερωτικό Τρίγωνο
Ερωτικό ΤρίγωνοΤο άνοιγμα ταρό "Ερωτικό Τρίγωνο" απευθύνεται σε όσους ανθρώπους έχουν βρεθεί σε μία κατάσταση όπου δεν είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές... Ο έρωτας πάντα μας ξεπερνά και στην ουσία, κάθε άνθρωπος επιδιώκει απλώς την ευτυχία του. Οι καταστάσεις όμως γίνονται κάποιες φορές περίπλοκες, με αποτέλεσμα να μας προκαλούν άγχος, αμφιβολίες και φόβους για το μέλλον.... Σε αυτό το άνοιγμα τα ταρό δίνουν ουσιαστικές πληροφορίες για το άτομο που παίζει τον κεντρικό ρόλο στο ερωτικό τρίγωνο, για τα συναισθήματα αλλά και τα σχέδιά του. Έτσι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, μπορείτε να αξιολογήσετε τα μηνύματα των χαρτιών και να αποφασίσετε για την πορεία σας στη ζωή.                                                     alt
                                          Θέση 1   - Κεντρικό πρόσωπο
                    Θέση 2  alt         altΘέση 3
       Θέση 4        alt                        altΘέση 5
    Θέση 6       alt                                        altΘέση 7
       alt    alt     alt     alt
          Θέση 8                  Θέση 9                         Θέση 10                 Θέση 11

  Κεντρικό πρόσωποΣυναισθήματα

Επιθυμία


Αρνητικοί παράγοντες

Έκβαση
Οι θέσεις και τα πρόσωπα: Ως κεντρικό πρόσωπο επιλέγεται αυτό που βρίσκεται εμπλεκόμενο σε δύο ερωτικές σχέσεις. Τα φύλλα στην δεξιά πλευρά του τριγώνου αφορούν στον μόνιμο, "επίσημο" σύντροφο και τα φύλλα στην αριστερή πλευρά του τριγώνου αφορούν στην δεύτερη σχέση. Για παράδειγμα, αν μία γυναίκα έχει ερωτική σχέση με έναν δεσμευμένο άντρα, τότε ο άντρας αυτός ορίζεται ως κεντρικό πρόσωπο. Τα φύλλα στα δεξιά αφορούν την επίσημη σύντροφό του και τα φύλλα στα αριστερά αφορούν τη γυναίκα που κάνει το άνοιγμα.

Πιο αναλυτικά, τα φύλλα στις θέσεις 2 και 3, αφορούν στα συναισθήματα του κεντρικού προσώπου.
Τα φύλλα στις θέσεις 4 και 5 αφορούν στην ερωτική επιθυμία και την σεξουαλική ζωή.
Τα φύλλα στις θέσεις 6 και 7 αφορούν σε αρνητικούς παράγοντες, εμπόδια και προβλήματα.
Τέλος, τα φύλλα στις θέσεις 8 ως 11 αφορούν στην εξέλιξη και την έκβαση των δύο παράλληλων σχέσεων.

Να έχετε πάντα κατά νου ότι η Ταρό είναι κυρίως, και πριν απ' όλα, ένα εργαλείο ανάλυσης των καταστάσεων και δεν θα πρέπει να στηρίζετε ολόκληρη τη ζωή και τις αποφάσεις σας σε ένα άνοιγμα. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι σας συμβαίνει. Τα Ταρό μπορούν να σας δώσουν ιδέες και συμβουλές. Αξιολογήστε τις και εκτιμήστε παράλληλα και αυτό που συμβαίνει γύρω σας. Βεβαιωθείτε για τα βήματά σας και λειτουργήστε υπεύθυνα ως προς τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.


Παράδειγμα
Ερώτηση: Τον τελευταίο χρόνο έχω μια παράνομη σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα, πατέρα ενός παιδιού, πέντε χρόνια μεγαλύτερό μου. Δουλεύουμε στην ίδια επιχείριση και προσέχουμε πολύ. Εκείνος μου λέει ότι θέλει να ζήσει μαζί μου αλλά ότι χρειάζεται χρόνο για να ξεκαθαρίσει κάποιες καταστάσεις. Εγώ από την άλλη είμαι 28 χρονών και θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Αξίζει να περιμένω αυτόν τον άνθρωπο; Δεν έχω αμφιβολία ότι με αγαπάει αλλά αμφιβάλλω αν θα χωρίσει με τη γυναίκα του, εξαιτίας του παιδιού... Ένα χρόνο τώρα δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Ποια θα είναι η εξέλιξη αυτής της ιστορίας;

                                                    
                                          Θέση 1   - Κεντρικό πρόσωπο
                    Θέση 2           Θέση 3
       Θέση 4                                Θέση 5
    Θέση 6                                               Θέση 7
                    
        Θέση 8                                          Θέση 9                                          Θέση 10                   Θέση 11    

Απάντηση
Ο άντρας που εμφανίζεται στην θέση του κεντρικού προσώπου, μοιάζει επαγγελματικά επτυχημένος, αξιόπιστος και εργατικός, καθώς αντιπροσωπεύεται από την Ρήγα Πεντάκτινο. Έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του και σήμερα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του. Είναι πιθανόν να βρίσκεται στην κορυφή κάποιας επιχείρησης ή να απασχολείται στον χρηματοοικονομικό τομέα. Είναι σταθερός και μεθοδικός, αν και μπορεί να γίνει ξεροκέφαλος κάποιες φορές.

Τα χαρτιά στις θέσεις 3, 5, 7, 10 και 11, δηλαδή στην δεξιά πλευρά του τριγώνου, αφορούν τη σχέση του με τη νόμιμη σύντροφό του, ενώ τα χαρτιά στην αριστερή πλευρά, στις θέσεις 2, 4, 6, 8 και 9 αφορούν εσάς, ως δεύτερη σχέση. Ας τα δούμε λοιπόν ένα-ένα:

Στην θέση 2 που συμβολίζει τα συναισθήματά του για εσάς, εμφανίστηκε ο
Ακόλουθος Κούπα. Αυτό το χαρτί δείχνει ότι βλέπει τη σχέση σας σαν ένα ανάλαφρο, ρομαντικό ειδύλλιο που του δίνει χαρά, όμως οι Ακόλουθοι δεν συμβολίζουν τα βαθιά συναισθήματα. Μπορεί να είστε μια ανανεωτική δύναμη στη ζωή του που με τη φρεσκάδα του καινούριου τον αναζωογονείτε και τον κολακεύετε, όμως ο ίδιος, παρά την ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει, δεν φαίνεται πρόθυμος να προσφέρει κάτι παραπάνω, συναισθηματικά τουλάχιστον. Αντιθέτως, στη θέση 3, που αφορά τα συναισθήματά του για την σύζυγό του, εμφανίστηκε ο Ρήγας Κούπα. Αυτό το χαρτί συμβολίζει τα βαθιά αισθήματα αγάπης, φροντίδας και έγνοιας που τρέφει για εκείνη. Αυτός ο Ρήγας δεν είναι ο αναίσθητος καλοπερασάκιας. Αντιθέτως, αγαπά την γυναίκα του, τη νοιάζεται και την υποστηρίζει σε κάθε της βήμα. Από τη σύγκριση των δύο παραπάνω φύλλων, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο σύντροφός σας αγαπά τη γυναίκα του και νοιάζεται για εκείνη. Κοντά σας βρίσκει λίγο από τον ρομαντισμό, τη χαρά και την ελαφράδα που ίσως του έχουν λείψει από τη ζωή του αλλά δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω από αυτό.

Στη θέση 4, όπου συμβολίζεται η ερωτική του επιθυμία για εσάς, εμφανίστηκε το
Εννέα Σπαθί. Το χαρτί αυτό φανερώνει ότι αυτός ο άνθρωπος κατατρύχεται από ενοχές για την παράνομη σχέση που έχει μαζί σας. Βασανίζεται και κρίνει τον εαυτό του πολύ αυστηρά. Η ερωτική του επιθυμία για εσάς είναι δεδομένη, όμως αυτό τον κάνει να νιώθει ένοχος, ανήσυχος, φοβισμένος και παγιδευμένος. Είναι μια δύσκολη κατάσταση από την οποία νιώθει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει και να βρει την ηρεμία που έχει τόσο ανάγκη. Από την άλλη, στην θέση 5 όπου συμβολίζεται η ερωτική σχέση με την σύζυγό του, ο Κρεμασμένος συμβολίζει μία περίοδο αποχής. Η ερωτική τους ζωή έχει τελματώσει και ίσως έχουν αποξενωθεί ερωτικά. Αυτό, ίσως νομίζετε ότι σας φέρνει σε πλεονεκτική θέση, όμως τα Ταρό δεν λένε κάτι τέτοιο. Φαίνεται ότι αυτός ο άνθρωπος, απογοητευμένος ή κουρασμένος από την ερωτική του σχέση, στράφηκε σε σας προς αναζήτηση της ικανοποίησης και του έρωτα, όμως δεν αισθάνεται καλά με τον ευατό του γι αυτό. Όχι μόνο δεν μπορεί να απολαύσει αυτό που έχει μαζί σας αλλά βυθίζεται σε όλο και μεγαλύτερη ανησυχία.

Στις θέσεις 6 και 7, συμβολίζονται οι αρνητικοί παράγοντες, τα εμπόδια και οι δυσκολίες. Στην δική σας πλευρά εμφανίστηκε το Τρία Μπαστούνι αντεστραμμένο. Το χαρτί αυτό υποδηλώνει ότι μαζί σας τα πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν. Ο δρόμος για ένα καλύτερο μέλλον είναι κλειστός. Μπορεί να υπάρχει ασυμφωνία χαρακτήρων και επιδιώξεων ή απλά μια αίσθηση χαμένου κόπου και χρόνου. Όποιος και να είναι ο λόγος, ο άνθρωπος αυτός δεν φαίνεται να σκέφτεται το μέλλον μαζί σας. Υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές και ατολμία. Στην θέση 7, που συμβολίζει τα προβλήματα και τις δυσκολίες με την σύζυγό του, εμφανίστηκε η Σελήνη. Είναι αρκετά πιθανόν η γυναίκα του να γνωρίζει, έστω και από διαίσθηση, για την δική σας σχέση. Ο σύντροφός σας φοβάται τα συναισθηματικά ξεσπάσματα από πλευράς της και κινείται σε θολά νερά. Η Σελήνη είναι ένα πολύ ισχυρό χαρτί και υποδηλώνει ότι η στάση της συζύγου του τον επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Είναι απρόβλεπτη και πολύ συναισθηματική κι αυτό τον γεμίζει με ανασφάλεια, φόβο και αμφιβολίες.

Στις τέσσερις τελευταίες θέσεις συμβολίζεται η έκβαση των δύο παράλληλων ιστοριών. Στην δική σας πλευρά, τα χαρτιά που εμφανίστηκαν είναι ο Τρελός αντεστραμμένο και το Οκτώ Σπαθί. Τα φύλλα αυτά υποδηλώνουν ότι η έκβαση της δικής σας ιστορίας δεν θα είναι αυτή που επιθυμείτε: θα υπάρξη ρήξη, διάλυση και άρνηση αποδοχής ευθυνών. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να νιώθετε παγιδευμένη σε μία κατάσταση που σας απομακρύνει από τους στόχους σας και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την ψυχική σας δύναμη για να απελευθερωθείτε. Δείτε τη γυναίκα στην απεικόνιση του Οκτώ Σπαθί: με τα μάτια και τα χέρια δεμένα οφείλει να προχωρήσει προσεκτικά ανάμεσα από σπαθιά που κόβουν και πονούν προς την δική της ελευθερία...  Τέλος, στις δύο θέσεις που συμβολίζουν την έκβαση του γάμου του συντρόφου σας εμφανίστηκε το Έξι Μπαστούνι και το Πέντε Σπαθί. Αυτός είναι ένας περίεγος συνδυασμός: από τη μία, το Πέντε Σπαθί, υποδηλώνει ότι αυτή η ιστορία θα τους αφήσει κάποιες πληγές. Ο σύντροφός σας θα αισθανθεί ηττημένος και ταπεινωμένος, όμως θα συνθηκολογήσει με την σύζυγό του και θα υπάρξει μεταξύ τους συμφιλίωση, και μάλιστα πανυγηρική, ειδικά μετά την συναισθηματική καταιγίδα της Σελήνης σε προηγούμενη θέση.

Σύμφωνα με αυτό το άνοιγμα, θα έλεγα ότι δεν έχετε να περιμένετε τίποτε περισσότερο από αυτήν την ιστορία. Βέβαια, όπως έγραψα κια στην εισαγωγή, τα Ταρό μπορούν μόνο να συμβουλεύσουν και όχι να καθορίσουν τη μοίρα σας. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας. Βάλτε σαφή όρια, στον εαυτό σας και στους άλλους, και, κυρίως,  τηρήστε τα. Έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα και να κάνετε τη σωστή για εσάς επιλογή. 

ΒΙΒΛΙΟ ΤΑΡΟ

Βιβλίο Ταρό
Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο για τα Ταρό του GreekTarot.gr

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΡΟ

Μαθήματα Ταρό
Μαθήματα Ταρό Online
Μάθετε τα πάντα για τα Ταρό από την άνεση του σπιτιού σας!